TOP GUIDELINES OF یبوست ت

Top Guidelines Of یبوست ت

Top Guidelines Of یبوست ت

Blog Article

این عارضه یکی از انواع بیماری های دستگاه گوارش است که در صورت بی توجهی به آن می تواند عوارض متعددی را به همراه آورد، از جمله مهمترین این عوارض، ابتلا به برخی از انواع بیمار های ناحیه ی مقعد است که در اثر افزایش فشار به این ناحیه ایجاد می شود و با درد سایر مشکلات را نیز به همراه خواهد داشت.

باید به پزشک مراجعه کنید تا ملین تجویز کنن و روده هم بررسی بشه

سلام دکتروقت بخیرمن ۳۰سالمه که عمل روده اضافی که داشتم شدم بعدعمل تاحالابرای مدفوع برام خیلی سخت شده دوروز یک باراون هم خیلی کم ومعده دردهم دارم خیلی دکترای گوارشی مراجعه کردم اندسکوپی آزمایش خلاصه هرچی به فکردکترارسیده انجام دادن دارو یاشربت یاپودر که بهم میدن هنگام مصرفش برای دستشویی خوب میشم بعدکه دارویمام میشه دوباره خشکیت به نظرت مشکلم چیه

درمان یبوست شدید با ماست : پروبیوتیک موجود در ماست نوعی باکتری مفید به شمار می رود که عملکرد دستگاه گوارش را بهبود بخشیده و یبوست شدید را درمان میکند.

به همین دلیل خارش و سوزش میگیرید. برای درمان با شماره های ۰۹۹۱۸۹۵۴۰۹۱ – ۰۲۱۸۸۶۵۸۴۲۶ تماس بگیرید.

نشانی ایمیل یبوست باعث چه بیماری هایی میشود شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پاسخ به  سعید سلام دوست عزیز. اگر دارید به تنگی مقعد دچار میشید، ممکنه به بیماری هموروئید مبتلا شده باشید.

سلام من دو هفته یوبوست شدید دارم و مقعدم کاملا دار بستع میشه درد و سوزش شدیدم موقع دفع مدفوع دارم چه دارویی مصرف کنم

تهران، زعفرانیه، خیابان الف، بالاتر از میدان الف، پلاک ۲۵ واحد ۳

مرکز درمان بواسیر(هموروئید)، شقاق، کیست مویی، فیستول و زگیل تناسلی

آلرژی های غذایی، به ویژه آلرژی به بادام زمینی، در حال افزایش است. آلرژی غذایی معمولا در سنین کودکی دیده می شود، اما می تواند در هر سنی ایجاد شود. بچه‌ها معمولاً نسبت به تخم‌مرغ، شیر و سویا حساسیت دارند.

بسیاری از آزمون‌های تشخیصی می‌تواند برای ارزیابی یبوست استفاده شود. اغلب بیماران تنها به چند آزمایش اساسی نیاز دارند و آزمون‌های تخصصی‌تر برای افرادی است که یبوست شدید داشته و یا مشکل آنها به درمان پاسخ نمی‌دهد. تست‌های مورد استفاده برای این افراد بدین شرح است:

نداشتن فعالیت جسمی و بی‌تحرکی طولانی مدت (دراز کشیدن یا نشستن طولانی)

مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمی‌تریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنی‌توئین و کاربامازپین)

Report this page